1

Wątek: makijaż permanentny oczu

czy ktoś zrobił sobie taki makijaż? ja jestem blondynką z jasnymi rzęsami, więc bez tuszu ani rusz, no i zastanawiam się nad makijażem permanentnym, żeby podkreślić oczy

2

Re: makijaż permanentny oczu

ja nie robiłam, ale planuje, zastanawiam sie tez nad zagęszczeniem rzęs, tak że przyłączam się do prośby o wasze opinie:)

3

jeśli wykonasz makijaż permanentny oczu, to nie musisz już zagęszczać rzęs, sam makijaż powinien dać wystarczający efekt podkreślenia oczu

4

Fajna sprawa taki makijaż. Też mam jasne brwi i rzęsy, a uwielbiam mieć dobrze wytuszowane rzęsy  bo nosze okulary i inaczej to nie widać mi oczu! tak więc muszę pomyśleć nad takim makijażem. A wy polecacie to? jest to w pełni bezpieczne?

5

Kiedyś dawno temu (około 5 lat wstecz) wygrałam w jakimś konkursie taki makijaż, ale zle to wspominam, długo siedziałam na fotelu u babeczki i kuło mnie w powieki a potem efekt taki nie specjalny i szybko zniknął, więcej nie próbowałam

6

Kaśka napisał:

Kiedyś dawno temu (około 5 lat wstecz) wygrałam w jakimś konkursie taki makijaż, ale zle to wspominam, długo siedziałam na fotelu u babeczki i kuło mnie w powieki a potem efekt taki nie specjalny i szybko zniknął, więcej nie próbowałam

No to ja mam zupełnie inne doświadczenia - efekt jest bardzo równy, długo się utrzymuje i przede wszystkim nie bolało.
Chyba główną sprawą jest to jakim aparatem był robiony zabieg - ja robię Turbo Linerem firmy Long Time Liner (proponuję poszukać w googlach).
ale jest to bardzo nowoczesny sprzęt jeżeli chodzi o makijaż makijaż permanentny. Warszawa gdzie mieszkam nie ma zbyt wiele salonów w których można zrobić ten zabieg
właśnie tym aparatem
, więc nie wiem jak jest w reszcie Polski, ale na pewno warto poszukać smile