Wątek: manicure japoński
słyszałam o takim manicure, ale nie znam szczegółów, czy któraś w was robi taki manicure? a może mógłby mi ktoś opowiedzieć na czym to dokładnie polega? czy jest lepszy od tradycyjnego manicure?
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Manicure » manicure japoński
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
słyszałam o takim manicure, ale nie znam szczegółów, czy któraś w was robi taki manicure? a może mógłby mi ktoś opowiedzieć na czym to dokładnie polega? czy jest lepszy od tradycyjnego manicure?
to metoda wzmacniająca paznokcie naturalne, nadająca im połysk różowej perły
odżywia paznokcie witaminami A + E, keratyną, pyłkiem pszczelim, krzemionką z morza japońskiego
polecany do paznokci łamliwych, kruchych i rozdwajających się
rozumie, dzięki, ale czy możesz jeszcze napisać jak przebiega i ile trwa taki zabieg, no i ile kosztuje w dobrym gabinecie kosmetycznym
no tak, tego w końcu nie napisałam
zabieg polega na wcieraniu energicznymi ruchami pasty w naturalną płytkę paznokcia oraz naniesieniu pudru
to wszystko trwa około pół godziny, co 2-3 tygodnie powinno się przeprowadzić uzupełnienie
ceny sa różne, od 30 do 70 zł
czy ktos moze orientuje sie gdzie mozna zrobic kurs na manicur japoński w Warszawie lub okilicach ?
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Manicure » manicure japoński
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,020 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza