Wątek: co na rozstępy?
planuję dziecko i zastanawiam się, jak sobie poradzić ze skórą brzucha i piersi, żeby uniknąć rozstępów (albo przynajmniej je zminimalizować) podzielcie się swoim doświadczeniem, będą wdzięczna za podpowiedzi
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Zabiegi na ciało » co na rozstępy?
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
planuję dziecko i zastanawiam się, jak sobie poradzić ze skórą brzucha i piersi, żeby uniknąć rozstępów (albo przynajmniej je zminimalizować) podzielcie się swoim doświadczeniem, będą wdzięczna za podpowiedzi
Polecam kosmetyki Musteli. Tanie nie sa, ale skuteczne.
ja stosowałam zwykłe balsamy i kremy i nie miałam problemów z rozstępami, ale to raczej zasługa genów:)
Gabrysia chyba ma rację z tymi genami, znam dziewczyny które wklepują w siebie tony balsamów na rozstępy i nie ma żadnej poprawy, a inne nic nie używają albo tylko okazjonalnie i nie maja takich rozstępów. Skóra skórze nie równa. hahah
dokładnie tak, znam dziewczyny, które nie robiąc nic nigdy nie miały rozstępów, ale jedna z moich bliskich koleżanek bardzo lekko przytyła (nie ciąża, tylko ze 3 kg!) i już pojawiały się rozstępy na piersiach, pomimo, że wciera w siebie dużo różnych balsamów
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Zabiegi na ciało » co na rozstępy?
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,068 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza