Wątek: Piękne perfumy dla kobiet
Polecam zapach firmy Dolce&Gabbana "Light Blue". Nuty zapachowe: sycylijska cytryna, jabłka, jaśmin, bambus, biała róża, cedr, ambra, piżmo.
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Zapachy » Piękne perfumy dla kobiet
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Polecam zapach firmy Dolce&Gabbana "Light Blue". Nuty zapachowe: sycylijska cytryna, jabłka, jaśmin, bambus, biała róża, cedr, ambra, piżmo.
Ja uwielbiam Naomi Campbell "Cat Deluxe" otula skórę kwiatowo-szyprową kompozycją frezji, kardamonu, brzoskwini i wanilii.
Coś z innej półki. Litte Black Dress firmy AVON ten zapach dla mnie będzie zawsze na topie. uwielbiam go!!!
Nuty głowy: cyklamen, kolendra, kwiat brzoskwini, kapryfolium i afrykański imbir
Nuty serca: różowa peonia, kwiat ylang-ylang, indonezyjski jaśmin, księżycowy kwiat oraz gardenia
Nuty bazy: japońska śliwka, bób tonka, piżmo i drzewo sandałowe
CELINE DION "SENSATIONAL MOMENT" ŚLICZNE!!!!!!
NUTY ZAPACHOWE:
Nuty głowy - to mandarynka, porzeczka, różowy i słodki grejpfrut.
Nuty serca - to frezja, imbir i różowa piwonia.
Nuta bazy - odnajdujemy woń orzechów laskowych, piżma i białego bursztynu.
ja cenie klasykę, Miracle Summer Lancome używam od zawsze:) no ale poza tym w międzyczasie różne inne, jednak zawsze wracam do tego ulubionego
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Zapachy » Piękne perfumy dla kobiet
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,020 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza