Wątek: widać, że były przedłużane
a ja się obawiam, że będzie widać, że włosy były przedłużane, nie raz widziałam, jak włosy przedłużane były jakby od spodu... wyglądało to dziwnie, było mało naturalne, takiego właśnie efektu się obawiam,
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Przedłużanie włosów » widać, że były przedłużane
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
a ja się obawiam, że będzie widać, że włosy były przedłużane, nie raz widziałam, jak włosy przedłużane były jakby od spodu... wyglądało to dziwnie, było mało naturalne, takiego właśnie efektu się obawiam,
dobrze wykonany zabieg gwarantuje, ze nie będzie widać nić, oprócz pieknych dlugich wlosów
łączenia mocowane są przy nasadzie włosów mniej więcej do linii wyznaczonej na głowie 2-3 cm powyżej ucha
włosy u samej góry pozostają wolna od łączeń, więc przykrywają mocowania pod spodem
po założeniu pasemek doczepione włosy powinny być przystrzyżone, żeby nadać kształt fryzurze
w przypadku włosów normalnych i grubych ryzyko, ze mocowania pasemek będą widoczne jest nikłe, przy bardzo cienkich włosach jest ryzyko, że może być widać lączenia
wniosek z tego taki, że marnym włosom to nawet przedłużanie nie pomoże, lepiej witaminki zażywać i zrobić sobie ładną, krótką fryzurkę
Adda, wniosek z tego taki, że najlepiej oddać swoje włosy w ręce profesjonalisty, który będzie potrafił doradzić ci tak, aby było jak najlepiej dla Ciebie, żebyś nie ucierpiała w trakcie przeprowadzenia zabiegów upiększających
Nie koniecznie trzeba się oddać w ręce specjalisty, teraz można kupić naturalne włosy w różnych kolorach które z łatwością się przyczepia, można to zrobić w domu samemu. Do włosów są doczepione takie jakby spinacze, które zaciskamy na własne włoski. Efekt jest naprawdę piorunujący. Wiem co mówię, wypróbowałam na sobie. W parę minut i ma się super długie włosy. I jeśli chodzi o to czy widać, że to doczepiane to nie, oczywiście jeśli dopasujecie kolor.
to super sprawa, muszę poszukać w necie, możesz mi powiedzieć gdzie ty kupiłaś swoje włosy? znajdę coś takiego na allegro?
pewnie ze na allegro znajdziesz ja właśnie tam zamawiałam. możesz kupić włoski osobno - http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=605582917 tak jak tu bez klipsów i klipsy same, to wyjdzie trochę taniej albo już gotowe http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=605589536. polecam tego sprzedawce, włoski są na pewno naturalne i dobrej jakości.
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Przedłużanie włosów » widać, że były przedłużane
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,054 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza