1

Wątek: widać, że były przedłużane

a ja się obawiam, że będzie widać, że włosy były przedłużane, nie raz widziałam, jak włosy przedłużane były jakby od spodu... wyglądało to dziwnie, było mało naturalne, takiego właśnie efektu się obawiam,

2

Re: widać, że były przedłużane

dobrze wykonany zabieg gwarantuje, ze nie będzie widać nić, oprócz pieknych dlugich wlosów
łączenia mocowane są przy nasadzie włosów mniej więcej do linii wyznaczonej na głowie 2-3 cm powyżej ucha
włosy u samej góry pozostają wolna od łączeń, więc przykrywają mocowania pod spodem
po założeniu pasemek doczepione włosy powinny być przystrzyżone, żeby nadać kształt fryzurze
w przypadku włosów normalnych i grubych ryzyko, ze mocowania pasemek będą widoczne jest nikłe, przy bardzo cienkich włosach jest ryzyko, że może być widać lączenia

3

wniosek z tego taki, że marnym włosom to nawet przedłużanie nie pomoże, lepiej witaminki zażywać i zrobić sobie ładną, krótką fryzurkę

4

Adda, wniosek z tego taki, że najlepiej oddać swoje włosy w ręce profesjonalisty, który będzie potrafił doradzić ci tak, aby było jak najlepiej dla Ciebie, żebyś nie ucierpiała w trakcie przeprowadzenia zabiegów upiększających

5

Nie koniecznie trzeba się oddać w ręce specjalisty, teraz można kupić naturalne włosy w różnych kolorach które z łatwością się przyczepia, można to zrobić w domu samemu. Do włosów są doczepione takie jakby spinacze, które zaciskamy na własne włoski. Efekt jest naprawdę piorunujący. Wiem co mówię, wypróbowałam na sobie. W parę minut i ma się super długie włosy. I jeśli chodzi o to czy widać, że to doczepiane to nie, oczywiście jeśli dopasujecie kolor.

6

to super sprawa, muszę poszukać w necie, możesz mi powiedzieć gdzie ty kupiłaś swoje włosy? znajdę coś takiego na allegro?

7

pewnie ze na allegro znajdziesz ja właśnie tam zamawiałam. możesz kupić włoski osobno - http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=605582917 tak jak tu bez klipsów i klipsy same, to wyjdzie trochę taniej albo już gotowe http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=605589536. polecam tego sprzedawce, włoski są na pewno naturalne i dobrej jakości.

8

ja mam włosy przedłużone włosami Hairdreams, nic nie widać. Fryzjerka dobrała mi różne grubości pasemek, na bokach pasemka cienkie z bardzo małym, płaskim łączeniem - zrobione laserem. Tył jest przedłużony pasemkami medium. Włosy są cudne. Polecam.
www.hairdreams.pl