Wątek: diety odchudzające
jakie są wasze doświadczenia z dietami odchudzającymi? czy jest jakaś prosta i skuteczna dieta? no i co ważne - czy po każdej diecie grozi nam efekt yoyo?
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Dietetyka » diety odchudzające
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
jakie są wasze doświadczenia z dietami odchudzającymi? czy jest jakaś prosta i skuteczna dieta? no i co ważne - czy po każdej diecie grozi nam efekt yoyo?
polecam dietę kapuścianą, należy ugotować sobie duży garnek zupy kapuścianej (kapusta, cebulka, przyprawy do smaku, bez dodatku tłuszczu i nie zabielanej!) taką zupkę można jeść kilka razu dziennie, u mnie zadziałała, co jakiś czas ją powtarzam (czyli robię takie cykle - raz w miesiącu przez tydzień jem zupkę kapuścianą)
moja ulubiona i jak dotąd najbardziej skuteczna to dieta mż czyli mniej żreć:)
oczywiście może to nie łatwe, ale wg. mnie tak naprawdę tylko to działa
oj tak, mż to najlepsza kuracja odchudzająca, tylko musi być stosowana konsekwentnie przez długi czas, najlepiej stale:) ja stosuję też taki trik jak jedzenie na mniejszych talerzach - stwarzamy pozory sami przed sobą, że więcej zjedliśmy...
Adda masz rację "mniej żreć". I więcej ruchu i diety nie będą potrzebne. A z tymi talerzami to muszę wypróbować- dobra rada!! A nie przychodzi taka do Rozmów w toku waży 150kg. Ale jak co to potrafi cały tort sama zjeść, no to moim zdaniem niektórzy się sami proszą o to !!!!
tez mi się wydaje, że czasem to nie uwarunkowania genetyczne (najłatwiej w ten sposób tłumaczyć nadwagę) ale nawyki żywieniowe doprowadzają do złej sytuacji, a wystarczy prawidłowo się odżywiać i wychodzić na spacery, czasem na basen, aby uniknąć otyłości
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Dietetyka » diety odchudzające
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,083 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza