Wątek: ulubiony kolor
jaki jest wasz ulubiony kolor paznokci u nóg? ja uwielbiam czerwony, taki intensywny
manicure rzadko sobie robię w takim kolorze, za to na stopach mam niemalże zawsze czerwone pazurki
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Pedicure » ulubiony kolor
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
jaki jest wasz ulubiony kolor paznokci u nóg? ja uwielbiam czerwony, taki intensywny
manicure rzadko sobie robię w takim kolorze, za to na stopach mam niemalże zawsze czerwone pazurki
ja uwielbiam mieć na stopach intensywne kolory, takie, które rzucają się w oczy, zwłaszcza latem, ale podstawa to zadbane stopy, o czym wile pań zdaje się zapominać (co latem, kiedy nosimy sandałki niestety widać)
uwielbiam niebieski, turkus i zieleń, w sam raz na lato, do sandałków, no i pasuje do ostatnich trendów w modzie:) do zielonych i brązowych spódniczek i butów:) to mój typ
a ja mam taki pomysł, żeby na wiosnę pomalować sobie paznokcie u stóp w paseczki różnokolorowe - powstanie taka moja prywatna tęcza:)
a ja mam kolorowe kropki na dużym palcu, a pozostałe są jednokolorowe, z tym że każdy w innym kolorze, tak wiosennie:)
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Pedicure » ulubiony kolor
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,027 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza