Wątek: modne czy nie modne
czy tipsy nadal są w modzie? czy może do łask wróciły naturalne, krótko przycięte paznokcie? w czym tkwi tajemnica popularności sztucznych paznokci?
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Tipsy » modne czy nie modne
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
czy tipsy nadal są w modzie? czy może do łask wróciły naturalne, krótko przycięte paznokcie? w czym tkwi tajemnica popularności sztucznych paznokci?
ja jestem zwolenniczkom krótko przyciętych, zdrowych i zadbanych, pomalowanych w naturalnym odcieniu paznokci
takie nigdy nie wychodzą z mody i zawsze robią dobre wrażenie, nadają się do pracy i na imprezę:)
moim małym szaleństwem jest francuski manicure:)
a według mnie tipsy nadal są modne, wiele kobiet je nosi na co dzień i każda miała chociaż raz w życiu na jakąś specjalną okazję, także tipsy nadają się dla każdego!
poza tym, że preferuję prosty styl, to zauważyłam, że z nadejściem wiosny ruszyło prawdziwe tipsowe szaleństwo, tak że odpowiedź na pytanie majki brzmi - TAK, tipsy są baaardzo modne w tym sezonie, a w dodatku trend jest taki, żeby paznokcie były bogato zdobione
oj tak, tipsy są na czasie, ale już nie takie długie, tylko nieco wystające poza opuszek palca, ładnie pomalowane albo ozdobione brokatem:)
Pewnie, że są modne, dla mnie to chyba zawsze będą modne. Dłonie wtedy są zadbane i my kobietki mamy jeden problem z głowy gdy mamy gdzieś wyjść
Mi osobiście najbardziej podobają się paznokcie french (biała końcówka). Jest to super sprawa np. na ślub lub większe wyjścia, wtedy wyglądają ślicznie!
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Tipsy » modne czy nie modne
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,023 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza