1

Wątek: modne czy nie modne

czy tipsy nadal są w modzie? czy może do łask wróciły naturalne, krótko przycięte paznokcie? w czym tkwi tajemnica popularności sztucznych paznokci?

2

Re: modne czy nie modne

ja jestem zwolenniczkom krótko przyciętych, zdrowych i zadbanych, pomalowanych w naturalnym odcieniu paznokci
takie nigdy nie wychodzą z mody i zawsze robią dobre wrażenie, nadają się do pracy i na imprezę:)
moim małym szaleństwem jest francuski manicure:)

3

a według mnie tipsy nadal są modne, wiele kobiet je nosi na co dzień i każda miała chociaż raz w życiu na jakąś specjalną okazję, także tipsy nadają się dla każdego!

4

poza tym, że preferuję prosty styl, to zauważyłam, że z nadejściem wiosny ruszyło prawdziwe tipsowe szaleństwo, tak że odpowiedź na pytanie majki brzmi - TAK, tipsy są baaardzo modne w tym sezonie, a w dodatku trend jest taki, żeby paznokcie były bogato zdobione

5

oj tak, tipsy są na czasie, ale już nie takie długie, tylko nieco wystające poza opuszek palca, ładnie pomalowane albo ozdobione brokatem:)

6

Pewnie, że są modne, dla mnie to chyba zawsze będą modne. Dłonie wtedy są zadbane i my kobietki mamy jeden problem z głowy gdy mamy gdzieś wyjść smile Mi osobiście najbardziej podobają się paznokcie french (biała końcówka). Jest to super sprawa np. na ślub lub większe wyjścia, wtedy wyglądają ślicznie!