Wątek: co na rozstępy?
planuję dziecko i zastanawiam się, jak sobie poradzić ze skórą brzucha i piersi, żeby uniknąć rozstępów (albo przynajmniej je zminimalizować) podzielcie się swoim doświadczeniem, będą wdzięczna za podpowiedzi
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Zabiegi na ciało » co na rozstępy?
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
planuję dziecko i zastanawiam się, jak sobie poradzić ze skórą brzucha i piersi, żeby uniknąć rozstępów (albo przynajmniej je zminimalizować) podzielcie się swoim doświadczeniem, będą wdzięczna za podpowiedzi
Polecam kosmetyki Musteli. Tanie nie sa, ale skuteczne.
ja stosowałam zwykłe balsamy i kremy i nie miałam problemów z rozstępami, ale to raczej zasługa genów:)
Gabrysia chyba ma rację z tymi genami, znam dziewczyny które wklepują w siebie tony balsamów na rozstępy i nie ma żadnej poprawy, a inne nic nie używają albo tylko okazjonalnie i nie maja takich rozstępów. Skóra skórze nie równa. hahah
dokładnie tak, znam dziewczyny, które nie robiąc nic nigdy nie miały rozstępów, ale jedna z moich bliskich koleżanek bardzo lekko przytyła (nie ciąża, tylko ze 3 kg!) i już pojawiały się rozstępy na piersiach, pomimo, że wciera w siebie dużo różnych balsamów
rozstępy to blizny i obawiam się, że jeśli od razu nic się z nimi nie zrobi, to mogą zostać na zawsze;/ podobno można je potem usuwać kosmetycznie różnymi przyrządami, ale wiadomo- efekt zależy od wielkosci i ,,wieku" rozstępu. no i oczywiście od Pani kosmetyczki, któa albo jest przeszkolona albo nie;/
na rozstępu polecam IPL- likwiduje blizny tak,ze moga byc prawie niewidoczne. ja mialam na brzuchu i udach po ciąży. wzielam sie za to od razu po porodzie i teraz jest spoko:)
w innym wątku napisane było, że ten IPL jest też na inne rzeczy, np.na naczynka.ile takich zabiegow trzeba wykonac,zeby pozbyc sie albo wlosow albo naczynek albo tradziku...?
to wszytsko zalezy. jak sie depilujesz zalezy jak geste i silne masz wlosy.jesli pozbywasz sie naczynek to w zależnosci od tego jak bardzo sa zaawansowane ile ich jest itp. tak samo z trądzikiem...musisz po prostu isc do salonu i tam wszystkiego sie dowiesz:)
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Zabiegi na ciało » co na rozstępy?
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,030 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza