Wątek: gumowe bańki
a ja słyszałam o stosowaniu gumowych baniek na poprawę kondycji ciała a konkretnie na pozbycie się cellulitu, nawet sprawiłam sobie takie (kupiłam w aptece, nawet nie są drogie) tylko nie wiem od czego zacząć...
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Masaż odchudzający » gumowe bańki
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
a ja słyszałam o stosowaniu gumowych baniek na poprawę kondycji ciała a konkretnie na pozbycie się cellulitu, nawet sprawiłam sobie takie (kupiłam w aptece, nawet nie są drogie) tylko nie wiem od czego zacząć...
oglądałam program, w którym mówili o tych bańkach, to podobno bardzo dobry sposób na pozbycie się cellulitu, trzeba stosować oliwkę,żeby się bańka ślizgała, przykładać bańkę i przesuwać po skórze
skóra ma być po takim zabiegu jędrniejsza
podobno te bańki gumowe (nazywane chyba też chińskimi) sprawdzają się, ale tylko przy regularnym stosowaniu przez dłuższy okres czasu, wiec jest to metoda dla cierpliwych i wytrwałych (czyli nie dla mnie)
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Masaż odchudzający » gumowe bańki
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,062 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza