Wątek: odżywki do paznokci
jakich odżywek używacie? a może dobrze sprawdzają się kremy do rąk ze specjalną odżywką do paznokci?
Ostatnio zmieniony przez maja (2009-03-25 13:24:34)
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Manicure » odżywki do paznokci
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
jakich odżywek używacie? a może dobrze sprawdzają się kremy do rąk ze specjalną odżywką do paznokci?
Ostatnio zmieniony przez maja (2009-03-25 13:24:34)
na co dzień używam kremu rumiankowego z odżywką do paznokci, szybko, sprawnie i gotowe
mam też odżywki z avon - rzadko stosuję z braku czasu - ale jak zadbam o paznokcie i nakładam je regularnie to widać efekty - paznokcie są silniejsze
do paznokci najlepsza jest cytrynka (palce moczone w połowie cytryny) a jak są osłabione to tabletki ze skrzypem polnym, odżywek typu lakier nie nakładam
ja mam bardzo dziwnie.są okresy, kiedy nic, kompletnie nic z paznokciami nie mogę zrobić, bo się łamią, rozdwajają i wszsytko co najgorsze. więc cały czas mam je przycięte tuż nad opuszkami. a potem przychodzi czas (właśnie teraz go przeżywam;P) ze paznokcie mogą mi roznąć w nieskonczoność, są białe, mocne, prawie niezniszczalne:)i nie zalezy to od suplementow diety,bo ich nie biorę, dietę mam ciągle taką samą...takie okresy trwają ok. 2 miesiące.wymiennie:))
gorąco polecam odżywki firmy OPI...najlepsze jakie znam!
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Manicure » odżywki do paznokci
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,020 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza