Wątek: drenaż limfatyczny
drenaż limfatyczny poprawia przepływ limfy, co powoduje usuwanie toksyn, czyli poprawia stan skóry, wybieram się na taki zabieg - czy są jakieś przeciwwskazania?
Forum na temat urody. Salony urody z całej Polski. Fryzjerzy, kosmetyczki, gabinety masażu. Znajdź swój salon urody!
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Salony Urody » Masaż leczniczy » drenaż limfatyczny
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
drenaż limfatyczny poprawia przepływ limfy, co powoduje usuwanie toksyn, czyli poprawia stan skóry, wybieram się na taki zabieg - czy są jakieś przeciwwskazania?
A czy wiesz jak taki zabieg dokładnie wygląda? Ja byłam na takim zabiegu i najpierw miałam body wraping - owijanie ciała. Kosmetyczka nałożyła mi krem cynamonowy i owinęła mnie folią. Potem ubrałam się w kombinezon napełniony powietrzem pod ciśnieniem. Fale powietrza masują ciało, a limfa wypychana jest ku górze do węzłów chłonnych.
Ja nie słyszałam o przeciw wskazaniach do takiego zabiegu.
z opisu wynika, że to całkiem przyjemne, ten drenaż limfatyczny, te kremy pod folią pewnie lepiej sie wchłaniają, a czy do poprawy wyglądu skóry wystarcza jedna wizyta w salonie?
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Salony Urody » Masaż leczniczy » drenaż limfatyczny
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,127 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Zakopane | Sopot | Tlen | Apartamenty Warszawa | Nowe mieszkania w Warszawie | Portfele skórzane | modelowanie twarzy | plastyka krocza | walka z otyłością | lipoliza