1

Wątek: przedłużanie paznokcie żelem na formie

stosujecie tą metodę przedłużania?
ja robię sobie paznokcie wyłącznie żelem na formie i jestem zachwycona efektem - pazurki wyglądają jak naturalne, jeśli coś się ułamie można uzupełnić, robię french, a na to moge nakładać lakier w dowolnym kolorze, paznokcie są jak własne, cienkie i smukłe

Ostatnio zmieniony przez maja (2009-04-08 06:56:01)

2

Re: przedłużanie paznokcie żelem na formie

tak, ja wykonuję klientkom bardzo często, to moja ulubiona metoda przedłużania, daje bardzo trwały i jednocześnie naturalny efekt, jeśli klienta przychodzi do mnie niezdecydowana - nie wie czy tipsy czy może coś innego, to zamiast tipsów polecam jej właśnie żele na formie:)

3

a jak to właściwie wygląda, co to za forma? chcę sobie zrobić na wesele brata paznokietki ale nie znam się na tym za bardzo i chciałabym coś ładnego i trwałego, żeby na poprawiny nie zmywac i nie spiłowywać sztucznych paznokci....

4

raz miałam robione tipsy i raz na formie i muszę przyznać, że te robione na formie lepiej wyglądały i długo się trzymały, poza tym czułam się z nimi tak komfortowa, jakby to były moje naturalne paznokcie

5

a ja sobie sama robię na formie, przeszłam szkolenie i dopiero się uczę, ale do tipsów brak mi przekonania, robię tylko na formie i są śliczniutkie, nić nie odpryskuje, nie odkleja się i o to chodzi